woensdag 9 februari 2011

Live feed manifestatie (IV) Slot

16.00 Voorzitters van AOb en CNV Onderwijs sluiten de manifestatie af

"Dit signaal kan de politiek niet negeren"

"Deze bezuiniging moet echt van tafel. Doe dit de ouders en leerlingen niet aan. Doe dit de mensen in de klas niet aan. Doe dit ons onderwijs niet aan"

"Na deze publieksvriendelijke actie op woensdagmiddag komen, als de politiek niet luistert, publieksonvriendelijke acties"

2 opmerkingen:

  1. Linda Uitdenbogerd9 februari 2011 om 21:08

    Publieksonvriendelijke acties? De enige acties waar ze iets van zullen vinden zijn acties die de hele economie platleggen.
    Als heel het nederlandse onderwijs een weekje staakt bijvoorbeeld. Dat de ouders niet kunnen gaan werken omdat ze voor hun kinderen moeten zorgen.
    Economische druk is het enige waar naar geluisterd zal worden door deze (bedrijfs)leiders

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag verzuchtte ik het al een paar maal: we zijn te lief! We laten een blaaskaak van een Elias die werkelijk niet weet waar hij het over heeft en slechts populistische praatjes over labels en declaraties kan houden, rustig nog een paar minuten doorwauwelen. In Frankrijk was men allang en masse solidair de straat opgegaan en had men de scholen gesloten. Maar ja, we hebben allemaal te veel hart voor onze leerlingen om ze zelfs maar een paar dagen in de steek te laten. Het siert ons maar verlamt ons tegelijkertijd.

    BeantwoordenVerwijderen