zondag 17 juli 2011

Omdat het vakantie is: OM OP TE SCHIETEN: De PVV ter lering ende vermaak


U weet als geëngageerde WIJZIJNVERBIJSTERD-lezer dat ieder tweede kamerlid vragen mag stellen. Dat mag aan iedere minister en het mag ook overal over gaan.
We leven in een democratie, en de tweede kamerleden zijn eerlijk gekozen. Daarom is iedere minister VERPLICHT om IEDERE vraag te beantwoorden.
Dat gebeurt dan ook netjes.

Maar nou naar de PVV, de gedoogpartner die er mede voor zorgt dat het speciaal onderwijs naar de knoppen gaat. Die PVV is een ster in het stellen van idiote, maar soms uitermate humorvolle vragen.

Hieronder volgt een stel van die (ECHT GESTELDE) vragen. Nou weet u, dat er vandaag een medewerker van de tweede kamerfractie is ontslagen (waarschijnlijk een week naar België gestuurd, maar goed). Daarom wil ik u oproepen om de PVV vanwege de slappe vakantietijd een handje te helpen.

Stel uw PVV-waardige vragen in de reacties, dan kunnen we nog eens lachen. Wel serieus doen: beginnen met een hoofdletter en eindigen met een vraagteken.

Voorbeelden van echte vragen:

- Kent u het bericht dat Deutsche Bahn zich onder druk van linkse extremisten heeft teruggetrokken uit een samenwerkingsproject met de Israelische spoorwegen?

- Bent u bekend met het bericht «UZI-pas ligt vaak voor het grijpen»?

- Hoe wordt uw belofte de samenleving binnen twee jaar te verlossen van criminele jeugdgroepen zichtbaar in de aanpak van deze groep?

- Is het waar dat militairen en marechaussees die Afghaanse agenten in Kunduz gaan opleiden straks 100 euro per dag minder verdienen dan hun politiecollega’s, die een extra toelage krijgen van de Europese Unie voor hotel- en dinerkosten?

- Heeft u waargenomen dat verslaggever Nicole le Fever van het NOS-journaal verslag deed met een hoofddoek op haar hoofd?
en vervolgens:
- Kunt u uitleggen waarom zij dit teken van islamisering op haar hoofd moet hebben?

- Deelt u de mening dat die ergernis nog verder zal toenemen nu Sesamstraat naar een andere tijd moet om plaats te maken voor een programma dat het failliete concept van de multiculturele samenleving moet opdringen aan het Nederlandse volk?

- Is de RDW helemaal van de pot gerukt?
en
- zijn de lettercombinaties CDA en VVD wel toegestaan?” (NSB mag niet op een nummerplaat, DvB)

- De PVV heeft kamervragen gesteld aan minister Plasterk over een 16 jaar oud liedje van Kinderen voor Kinderen, waarin 27 keer 'Allah Akbar' is te horen. De PVV, die zich zorgen maakt over de islamisering van de samenleving, ziet het liedje als een bedreiging van de ter kinderziel.

Doe je best, het kan beter!