dinsdag 6 september 2011

90.000 gepasseerd

Sinds we op 2 februari met dit blog zijn begonnen is er al meer dan 90.000 keer naar deze pagina gesurft. Dat vinden wij toch wel een soort van stoer. Dat betekent dat er heel veel mensen zijn die willen weten wat er gebeurt in de wereld van Marja, Ton met de bon ton en Kathleen K4 Ferrier.

Daarom: op naar de 100.000, wij gaan er voor.

Rotterdam is het zat


Rotterdam is het zat. Tenminste, veel organisaties uit Rotterdam. Nu zijn het er zo'n 25. Al die organisaties en hun achterban zijn het zat dat dit neoliberale kabinet alles afbreekt wat maar riekt naar "sociaal". Om wille van 18 miljard bezuinigingen worden de zwaksten aan alle kanten gepakt; wij weten daar alles van.

Daarom zijn wij van wijzijnverbijsterd ook aangesloten bij de Alliantie voor Solidariteit.
Op 1 september is de alliantie voor solidariteit opgericht van zo’n 25 organisaties. Kunstenaars, vakbondsmensen, politieke partijenen, mensen uit sociale bewegingen, belangenorganisaties van patiënten of mensen met een beperking en migrantenorganisaties in Rotterdam hebben besloten de handen ineen te slaan om de bezuinigingsplannen van Rutte tegen te houden. Door het verzet van onderaf te organiseren. Wijzijnverbijsterd is een van deze 25 organisaties.

U kunt alle informatie hierover vinden op de website van de Alliantie voor Solidariteit.