vrijdag 25 november 2011

De schandalige Haagse poppenkast (actie AOb)

Terwijl CNV-Onderwijs jammer genoeg al bezig is met louter damage-control (geen gedwongen ontslagen) blijft de AOb zich fel verzetten tegen het gehele pakket de bezuinigingen en de prestatiebeloning die echt niemand wil. Hierbij lijkt zij meer spreekbuis van die enorm grote groep van eenieder in het onderwijs (van besturen tot leerkrachten), van deskundigen -ECPO- tot ouders en bovenal voor de leerlingen.

Om hun actie nog eens flink onder de aandacht te brengen is de Algemene Onderwijsbond een website begonnen waar de bond ouders en leraren, maar ook ieder ander met hart voor goed onderwijs voor leerlingen met een beperking, oproept om nee te zeggen tegen prestatiebeloning.
Ook heeft men een hilarische, maar tegelijkertijd zeer serieuze, tv-spot gemaakt die van 25 t/m 28 november iedere avond te zien is op de publieke omroep en RTL4. Natuurlijk nu ook hier op wijzijnverbijsterd te zien onder dit bericht.

Wij roepen iedereen op deze actie te steunen en onder de aandacht te brengen van anderen. En verder hopen we dat het CNV-O beseft dat niet alleen gedwongen ontslagen het aandachtspunt moeten zijn, maar juist het behoud van ALLE expertise en vooral het behoud van kwaliteitsonderwijs voor iedereen, met name ook juist voor die kinderen met een beperking!

Klik hier om naar www.geenbonusmaarbanen.nl te gaan.
Kijk hieronder naar het campagnefilmpje: