zondag 24 juli 2011

Mark gaat gewoon door met liegen


Wij van wijzijnverbijsterd hebben al in de eerste dagen van dit blog aangegeven dat Mark Rutte liegt; zie HIER, HIER en HIER.
Dat ging toen al over de "minister-president van alle Nederlanders" die Mark zo graag wil zijn.

Het is weliswaar komkommertijd, maar toch gebeurt er nog wel eens wat.
Zo werd vandaag duidelijk dat Mark ook rond de kabinetsformatie de boel bij elkaar heeft gelogen. (HIER). Hij had al snel bedacht dat hij liever met de PVV in zee zou gaan, dus hij moest iets verzinnen om van de PvdA af te komen. Nou, dat is hem gelukt.

Deze week echter maakt hij het weer bont. we weten allemaal dat Griekenland (voorzichtig gezegd) niet de sterkste broeder uit de Europese unie is. Daar moet nogal wat geld naartoe om de boel overeind te houden.
Nou wil de PVV dat er GEEN CENT meer naar Griekenland gaat. De PVV roept onzinnige zaken als "iedereen gaat daar met 50 met pensioen" en "niemand werkt er meer dan 4 uur per dag". Daarom wil Mark net doen of het allemaal wel meevalt. Hij heeft namelijk de PVV nodig.
Nou komt het, we praten over MILJARDEN hier, niet over tientjes.

Op de extra Europese top deze week is besloten dat er 109 miljard naar Griekenland gaat, en dat er ook 50 miljard door de banken opgehoest moet worden.
Dat heeft jongetje Mark ook zo verteld aan de Tweede Kamer: 109 miljard, WAARVAN 50 miljard door de banken.

Maar Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa zeggen: Neeeeee 109 miljard en daar bovenop nog eens 50 miljard door de banken. Dat scheelt wel even wat, namelijk zo'n 50 miljard, dat zijn 50 x 1000 koffertjes met 1000 stapeltjes van 1000 euro.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
1. onze premier heeft zitten maffen tijdens de top.
2. onze premier heeft gelogen
3. onze premier heeft de pest in dat hij terug moest komen van de camping, en roept daarom maar wat.

We hebben nu al zo veel dingen gezien waar de premier over heeft gelogen. Wij van wijzijnverbijsterd zijn erg benieuwd of er nog meer is. We roepen u op om in de reacties aan te geven waar Mark Rutte nog meer over heeft gelogen.

Denk aan:
  • de kwaliteit van het eten van zijn moeder
  • de kleur van zijn ondergoed, of
  • het aantal vakbekwame ministers in zijn kabinet

19 opmerkingen:

  1. hij zegt dat hij niet met Harm Beertema omgaat, maar hij is op de barbecue van Harm geweest, echt waar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geef toe ik ben niet zo thuis in het rekenen met miljarden, maar volgens mij vergeet je nog eens met 1000 te vermenigvuldigen.
    Verder kan Rutte in deze zaak op een andere gedoogpartner rekenen, namelijk de PvdA. Dus gedoogpartner PVV is hiervoor niet nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Arjen; rekenen kan je, ook met miljarden. het duizelde waarschijnlijk de redactie zo erg dat door de nullen de miljarden niet meer gezien konden worden. Is nu dus verbeterd. Dank. Inderdaad heeft Mark in deze met grote waarschijnlijkheid de PvdA als gedoogpartner, maar hij moet de pil nog steeds wel vergulden om te voorkomen dat de heer Wilders de stekker er toch uittrekt omdat hij als gedoogpartner niet gediend is van een regering (die hij in het zadel houdt) die deze beslissing neemt en dus voorbij gaat aan zijn idee Griekenland niet te helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien heeft Mark ook een stoornis, namelijk dyscalculie?
    Er zou ook sprake kunnen zijn van comorbiditeit; enig narcisme is hem denk ik ook niet onbekend. En wat wel bekend is is dat narcisten vaak liegen en ook heel erg manipulerend hier in kunnen zijn.
    Als je een narcist aanspreekt op zijn gedrag, valt hij je terug aan om ruis te veroorzaken over de manier waarop je tot het bewijs bent gekomen. Voordat je het weet gaat het dan ineeens alleen nog maar om je eigen geloofwaardigheid en blijft de narcist buiten schot. Goh, dat trucje gebeurt wel erg vaak zeg!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. "Narcisten zijn meestal niet in staat tot het behouden van een gezonde relatie. Velen hebben een roerige geschiedenis van relaties en veel emotionele bagage. Zij nemen, ze vragen, ze verwachten. In ruil geven ze heel weinig, behalve mooie woorden."
    Ooooooooooooh, nu snap ik waarom hij nog bij zijn moeder woont.............

    BeantwoordenVerwijderen
  6. en tegen die moeder en die vader van dat gehandicapte kind heeft hij ook gelogen: "gaat de politiek dit met ons doen?" vroegen ze. Hij zei "nee" en dat was een glasharde leugen, het is namelijk "JA"

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Misschien zegt Mark vanavond in het journaal wel dat we allemaal dachten dat het vandaag de hele dag regende, maar dat gewoon de zon scheen. En dat geloven we dan allemaal, tegen beter weten in, want Mark zegt het.................

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Linda Uitdenbogerd25 juli 2011 om 12:03

    Pathologisch liegen is de onbedwingbare drang om te liegen. Natuurlijk vertelt iedereen wel eens een leugen, bij kinderen is er ook vaak sprake van fantasie, maar pas als het liegen tot ernstige problemen leidt in de omgang tussen de leugenaar en zijn omgeving spreken we van pathologisch of ziekelijk gedrag.

    Pathologisch liegen kan dan een symptoom zijn van verschillende psychische aandoeningen, bijvoorbeeld een gedragsstoornis bij kinderen of jongeren, een onvermogen om de impuls te beheersen of een persoonlijkheidsstoornis (met name ASPS). Bron: wiki

    Maar dit heeft natuurlijk niets te maken met Mark, want alle psychishe aandoeningen bestaan helemaal niet. (Stel je voor dat je een PGB of speciaal onderwijs of vergoeding van de GGZ wil. Mark kan het zelf toch ook heel makkelijk zonder???)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/2817047/2011/07/25/Kabinet-werkt-zich-in-het-zweet-voor-euro-PVV-twittert-dat-het-niks-is.dhtml

    Het kabinet staat bij de oppositie in het krijt, wordt er gesteld in dit artikel. Ik hoop dat het waar is en dat er iets gebeurt de komende maanden..........

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat hij er van overtuigd is dat je best in Afghanistan je verhuizing voor kan bereiden?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oooow, hij is gewoon een beetje dom!!!!!!!!!!!!

    http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2011/07/premier-is-beetje-%E2%80%98dommig%E2%80%99

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mark Rutte, voor de verkiezingen in mei 2010 bij Netwerk
    'Het is natuurlijk ondenkbaar dat bij de VVD dit gezin het pgb zou kwijtraken. Daar hebben we in Nederland voor gevochten, dat is beschaving. Dat staat nergens in onze plannen. (…) Het pgb blijft bestaan. Deze mensen wordt schrik aangejaagd. Volstrekt ten onrechte. Het is ondenkbaar dat ik een partij zou leiden die dit laat gebeuren.’
    De misleiding
    Het is bijzonder schokkend en inderdaad tot voor kort volkomen ondenkbaar dat juist deze partij ( Mark Rutte ) akkoord is gegaan met plannen om PGB af te schaffen voor 90% van de PGB houders !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het pgb is juist in het leven geroepen voor de mensen die niet in aanmerking komen voor opname in een instelling.

    Mark Rutte, NOS gesprek met de minister-president, 1 juni 2011
    ‘Voor die groep, waarvan wij zeggen, die komen in aanmerking voor opname in een instelling, maar die zeggen ‘we willen het zelf organiseren’, voor die groep blijft het pgb nu juist bestaan. Dus wat je doet is voor de groep die er niet zo ernstig aan toe is dat ze echt van een instelling gebruik moet maken, maar die wel hulp nodig heeft met bijvoorbeeld de medicatie, voor de beginnende Alzheimer. Voor die groep zeggen we, daar is het pgb niet voor bedoeld. Van die groep zeggen we, maak gebruik van de bestaande voorzieningen.’(...) de kans is groot dat het pgb beschikbaar blijft en anders de voorliggende voorzieningen

    De misleiding
    Het pgb is destijds juist in het leven geroepen voor de extramurale zorg, voor de groep die er niet zo ernstig aan toe is dat ze opgenomen moet worden in een instelling. Tot 1 juli 2007 was het zelfs niet toegestaan om een pgb in te zetten als er een verblijfsindicatie was afgegeven, dus als iemand in aanmerking kwam voor opname in een instelling. Per die datum zijn de zorgzwaartepakketten ingevoerd voor het pgb.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Burgermotie van wantrouwen tegen dit kabinet!
    aub lezen, eventueel tekenen en doorsturen naar al je contacten.

    Burgermotie van wantrouwen tegen dit kabinet! http://petities.nl/petitie/burgermotie-van-wantrouwen-teg...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. CG Raad:
    Protestactie in Den Haag op 19 september
    03-08-2011

    Dit kabinet stapelt maatregel op maatregel. De kabinetsmaatregelen treffen velen, waaronder veel mensen met beperkingen en chronische ziekten. De CG-Raad, de vakbeweging en andere organisaties houden op 19 september een actiedag/ protestmanifestatie tegen de kabinetsplannen in Den Haag.

    Zet in ieder geval de datum 19 september alvast in uw agenda. De manifestatie vindt plaats in de nabijheid van het Binnenhof.
    Over de exacte locatie, het programma en de gezamenlijke slogan volgt zeer binnenkort meer nieuws.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem reactie van 31 juli:
    We vermelden even de gehele link:
    http://petities.nl/petitie/burgermotie-van-wantrouwen-tegen-dit-kabinet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Landelijke Protestdag 19 september a.s. tegen dit afbraak-kabinet!!! www.walkofshame.nl
    Kom met velen, het is echt de hoogste tijd!!!
    gr Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heeft hij dan vakbekwame ministers??
    Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Manja gaat voor de Rutte-manier, maar dan anders. Go Manja!
    http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/2851811/2011/08/17/SP-Geen-geld-naar-nutteloze-onderwijsclubs.dhtml

    BeantwoordenVerwijderen