woensdag 16 februari 2011

VERBIJSTERD

Het is toch werkelijk ONGELOOFLIJK!
Al weken hopen we op twee dingen:
1. Goede berichtgeving in de kranten. Je hoopt dat er een keer een journalist is die zich even verdiept in de materie en de correcte getallen noemt.
2. Dat iemand van de PVV ergens waar dan ook iets te melden heeft over de bezuinigingen over passend onderwijs.

In de kranten al wekenlang nada, niks, niets, nop nop knor. En dan op de dag dat de eerste bespreking in de Tweede Kamer is komt de TELEVAAG met een artikel.
In een tendentieus artikel wordt iets geroepen over topsalarissen "in het passend onderwijs". Goh, weer zo'n nitwit die NIET weet waar hij over praat. Dan blijkt het niet om onderwijs te gaan maar om zorginstellingen, kleinigheidje.

Vervolgens, ja hoor, komen alle schreeuwlelijkerds uit hun hol gekropen. En wie is de eerste die in het artikel wordt aangehaald? PVV-KAMERLID BEERTEMA. Wie?? Beertema??? Wie is dat? PVV-kamerlid?? Heeft die zich al ooit laten horen?? Wij van wijzijnverbijsterd hebben over passend onderwijs nog nooit een zinvol woord uit zijn mond horen komen. Nog sterker, we hebben helemaal nog nooit een zinvol woord uit zijn mond horen komen. En hier.... jawel, de PVV.
Vervolgens natuurlijk het nieuwe opperhoofd-schreeuwlelijk, de nieuwe Geert van de VVD, onze Ton, die het ook schandalig vindt. K4 Ferrier lag nog in bed, want "het CDA deelt de mening" Ja natuurlijk.

Hoe kan het nou dat gewone mensen als jij en ik alle moeite doen om een fatsoenlijk artikel in de krant te krijgen, en dat lukt dan niet, terwijl de Televaag dan uitgerekend vandaag hiermee komt.

En bestuurders topsalarissen? Wij hebben een bestuur van zes zeer betrokken vrijwilligers die allemaal in hun eigen tijd gratis en voor niks met grote betrokkenheid deze week op een gewone doordeweekse avond tot half 12 's nachts hebben vergaderd..... over de bezuinigingen op het speciaal onderwijs. En die krijgen HELEMAAL NIKS.

2 opmerkingen:

  1. Elmira, leerkracht ZMLK moeder van Fien met down16 februari 2011 om 11:08

    Het blijft verbijsterend idd dat er niks, maar dan ook echt helemaal niks, te lezen valt in kranten! Heeft er überhaupt wel iemand kaas gegeten van wat er allemaal dreigt te gebeuren? Of denkt men: het zal allemaal wel meevallen??
    Passend onderwijs dreigt te verdwijnen en we horen er helemaal niks over... daarom ben ik ook zo blij met deze site. Ga zo door, deze lezen we wel..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt ongelofelijk! Sukkels.

    BeantwoordenVerwijderen