vrijdag 18 februari 2011

Zo, dat is dus duidelijk ..... Op naar 28 februari en 2 maart

...... de minister wil op geen enkele manier meedenken met al die specialisten, organisaties, bonden, leerkrachten, ouders, raden, kortom: iedereen die een greintje verstand heeft van de problematieken van de leerlingen in het speciaal onderwijs.
Waarom? Gewoon, omdat ze niet wil. Punt. Uit.

Een aardige analyse vandaag was dat juist mensen die werkelijk geen verstand hebben van zaken per definitie hun hakken in het zand zetten. Omdat ze te stom zijn om flexibel met kennis en feiten om te gaan.
Dus, zie daar de beweegredenen van deze minister.

Maar wat nu? het is nog niet gedaan!

Allereerst is er op 28 februari nog een grote manifestatie (klik HIER) en op 2 maart kunnen wij allemaal laten zien van dit soort onmenselijke bezuinigingen (WANT DAT ZIJN HET ONVERKORT!) niet gediend te zijn.

Vergeet even je luxueuze renteaftrek, je tweede auto of welke reden je ook zou hebben om op Rutte en trawanten te stemmen.
Trek de rode kaart en kleur het vakje van een oppositiepartij, om het even welke. Alternatieven genoeg.
Liberaal: D'66, groen-liberaal: GroenLinks, beetje links van het midden: PvdA, "rood": SP, sociaal-christelijk: CU, vóór dieren (maar niet tegen allochtonen): PvdD.

En blijft u ondanks alles wat de allerzwaksten aangedaan wordt toch vasthouden aan uw keuze voor VVD en CDA (al verwacht je het niet van ieder zinnig mens die op welke manier dan ook betrokken is bij zorg, onderwijs): laat uw geweten spreken, laat de dissidenten van die partijen zich nu eens uitspreken.
Mail, schrijf, twitter, sms.

We blijven herrie maken, roepen en schreeuwen.
Voor nu althans, want uiteindelijk zal ook ieder die niet horen wil misschien wel moeten voelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten