vrijdag 18 februari 2011

Vandaag op MARKPLAATS

Vandaag op MARKPLAATS, de persoonlijke verkoopsite van onze premier een bijzondere aanbieding.

Omdat hij al weet dat het niks kan gaan worden bij de verkiezingen van de provinciale staten heeft hij het zooitje voor niks, nop en nada aangeboden.

Zie hier de advertentie:

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het is van belang om te weten dat het ECHT getalenteerde jongens en meisjes zijn.
Ze kunnen wat dus je hebt dan ook wat, ze luisteren oprecht als er wat wordt gezegd, ze zijn empathisch en meelevend.
Ze hebben een groot hart voor allerlei gebieden, vooral onderwijs, en zijn zeer begaan met de zwaksten in onze samenleving.
Ze treden graag op voor gehandicapten. Vorige week is clown Marja nog op een school in Rotterdam geweest, en dezelfde middag heeft ze ook nog opgetreden in Nieuwegein.

Pierrot Mark ging gisteren de fout in: hij was geboekt in Den Haag, maar hij had een dubbele boeking geaccepteerd en was op de Libellebeurs. "Ik treed liever op voor Libelle-vrouwen, die zijn niet zo kritisch", zei hij toen hij 's avonds thuis was.
Als u hem erbij neemt zult u wel de touwtjes aan moeten halen en hem af en toe op zijn lazer moeten geven.

Pak je kans: GRATIS AF TE HALEN IN DEN HAAG!!

5 opmerkingen:

  1. Het is allemaal een beetje een slap gedoe. Wanneer gaat de boel nu es plat !!!

    Er wordt toch niet geluisterd als men niet voelt. De overheid heeft een financieel bord voor de kop, maar er zitten ook nogal deskundigen het speciaal onderwijs flink in de weg met van die ideeën. Het gegeven dat ouders recht hebben op "compenserende factoren bij het hebben van een kind met een ziekte of aandoening" lijkt volstrekt buiten beeld. Dan hoef je denk ik als ouder ook geen belasting meer te betalen, reken uit en hou in zou ik zeggen en een brief naar de ombudsman: ONBEHOORLIJK BESTUUR.

    Is er verder een vergelijk in de historie van NL dat er meer dan 7000 mensen in het onderwijs worden ontslagen, omdat ze allemaal uit hun neus hebben zitten eten. Weet iemand daar wat van? Wat vind Europa en de rechten van het kind (PvdA !!) hier eigenlijk van. We hebben net een onbudsman voor kinderen (we zijn weer es de laatste !! Net als dat VN verdrag voor de rechten van het kind, maar das ook al weer even geleden).

    Zijn al die kinderen nou gebrandmerkt...of geholpen. Wat is dit toch voor gekte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gerachte, u heeft het wel tegen de verbijsterde baas als u het een slap zootje noemt. We proberen om bloedserieus en met een beetje humor ons verhaal neer te zetten, deden maar meer collega's uit het veld dat, dan konden we tenminste ondanks de ellende nog een beetje lachen.

    Harde acties worden niet geschuwd, dat zeggen ze nu, maar.... wie zijn er altijd weer de dupe?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ...het was niet regen de Boze Baas gericht, die is toch niet slap !! ...maar alle gekheid op een stokje, ik denk echt dat het niet anders kan. Iedere variatie is denkbaar: school later open, eerder dicht..

    Er gaat echt niets veranderen als de politici geen stemmers gaan verliezen, en slechte publiciteit daar zijn ze ook als de dood voor. Er zijn hier voorbeelden zat die zo als ingezonden brief naar de landelijke kranten kunnen. De feiten kloppen niet: dat moeten we gaan uitleggen als de wiedde weerga.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig!

    Als moeder van twee kinderen met een gave (lees: ADHD, v/p kloof, ontwikkelingsvoorsprong) vecht ik iedere dag voor passend onderwijs.
    Dat doe ik ook in mijn eigen praktijk, waar ik deze bijzondere mensen met liefde begeleid.

    De prioriteten van Rutte liggen niet bij onze kinderen, maar bij hele andere zaken. (zoals het koningshuis - http://nos.nl/video/219974-rutte-terecht-dat-ik-niet-naar-kamer-kwam.html)

    Deze humor laat pijnlijk goed zijn hoe diep de politiek is gezonken. Zo diep, dat ik soms ook niet anders kan dan...lachen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kijk, en dat is waar we het allemaal voor doen. We hopen dat er af en toe wat blijft hangen en dat de betrokkenheid groeit. CHE en ik (DBGB) proberen ook maar een beetje om te blijven voor "onze" kinderen. en soms komt er dan eens iemand langs zoals jij, en dat doet ook weer goed

    BeantwoordenVerwijderen