zaterdag 18 juni 2011

WIJZIJNVERBIJSTERD gaat gewoon door

Beste lezer, het is vandaag met een grote klap weer volstrekt helder geworden: WIJZIJNVERBIJSTERD blijft nodig om het onbenul, de plannen, de bezuinigingen en vooral Marja aan de kaak te stellen.

Zegt het voort, we hebben jullie steun nodig. Vaak verwerken we reacties tot blogs, en tips over artikelen (vandaag weer één in Trouw) nemen we over en plaatsen we.

We gaan de komende weken op weg naar de 100.000ste lezer van ons blog. Hoe meer lezers, hoe beter.

3 opmerkingen:

  1. Beste wijzijnverbijsterd-team,
    Bedankt voor al het werk dat jullie verrichten! Het is heel fijn dat de informatie zich op een centraal punt, jullie blog dus, verzamelt zodat het zich snel onder de mensen kan verspreiden! Dat vind ik top! Keep up the good work!
    M.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En wat heerlijk dat de tweede kamerleden hebben geregeld dat ze een week langer de tijd hebben om deze nitwitbrief goed te lezen (van 23 naar 29 juni). Laat ze allemaal goed kijken op deze site en zich dan realiseren dat zelfs IBertjes op gewone schooltjes van een buitenwijkje in Rotterdam-oost hun huiswerk beter kennen dan de minister en haar fluisteraars!! Helemaal afbranden graag in dat debat de 29e. Ik ben vol verwachting en hoopvol en verbijsterd tegelijk! Natasja.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal mee eens. En wat eng tegelijk dat deze mensen de macht hebben, zonder enige vakkennis. Hoe is dit in godsnaam mogelijk in een ontwikkeld land als Nederland?

    BeantwoordenVerwijderen