zaterdag 18 juni 2011

WAT EEN DRAMA, ONBENUL TEN TOP

Het is natuurlijk weer ouderwets, de fouten, de "ik weet overduidelijk niet waar ik over praat" en de amateuristische neo-liberale achterlijkheden in de brief die Marja naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Op de eerste bladzijden al de "Satan-Generaal" en de datum vergeten, maar we kunnen een flinke opsomming maken.

De tendens van de brief is duidelijk: "iedereen mag zeggen wat-ie wil, maar we doen gewoon wat we hebben gezegd". Er wordt alleen wat vertraagd, de rest blijft overeind.

Dat een minister van onderwijs, ondersteund door een paar duizend ambtenaren het heeft over het voormalige LOM-onderwijs als "onderwijs aan meervoudig gehandicapte kinderen" dat is natuurlijk de domheid voorbij en grenst aan minachting van het complete onderwijs en van de mensen die wel weten waar ze over praten.
Het vroegere LOM-onderwijs (leer- en opvoedingsmogelijkheden) was er voor kinderen die een normale intelligentie hadden maar uitvielen op een gebied, soms rekenen, soms lezen, met soms een gedragscomponent. Hoezo meervoudig gehandicapt? Waar heb je het over, Marja?

Ga nou eerst je huiswerk doen voordat je gehaast en zonder na te lezen een broddelwerk naar de kamer stuurt, ga nou gauw.

4 opmerkingen:

  1. En dan schrijft ze ook nog in de brief dat het LOM en MLK onderwijs in 2003 is afgeschaft, dat was al in 1998, nadat de aanzet hiertoe is genomen in 1990, met de start van WSNS. Dat is zo bekend en dus zo ongelooflijk stom dat Marja zo'n fout maakt in de brief!!!!!!!!!!!! Wat een blamage zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals, ik heb het hier al eerder geschreven, het meest erglijke is dat Marja zelf natuurlijk niet zelf zo'n brief schrijft, maar een stel ambtenaren die al sinds jaar en dag onder leiding van fluisteraar Dingelstad het onderwijsbeleid medebepalen en sturing geven, al was het alleen maar door (verkeerde) informatie. Deze lieden blijven ook na het verdwijnen van Marja (jazeker ook zij verdwijnt weer eens) nog achter hun bureau zitten. Ongestraft en onaangedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijkbaar heeft Marja de brief zelf niet nagelezen.
    Als ABer lees ik mijn werk vele malen nogmaals door om mij ervan te vergewissen dat er geen taalfouten of kromme zinnen in staan.
    Maar goed, dat is straks allemaal verleden tijd. Gelukkig hebben we dan Marja om op terug te vallen.
    Als ze er dan nog is.
    Want het moet toch IEMAND (buiten ons allemaal) opvallen dat hier een prutser aan het werk is.
    Niet capabel dus.
    Zo simpel is dat.

    Marja, ga naar huis, ga wat leuks doen thuis, bemoei je met andere zaken, maar blijf in godsnaam van het onderwijs af !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zou Plasterk,onze vorige minister, wel niet denken van dit alles??????????????

    BeantwoordenVerwijderen