donderdag 7 april 2011

Live spoeddebat Epilepsie scholen

Op dit moment vindt in de Tweede Kamer het spoeddebat over de twee cluster 3 scholen voor leerlingen met epilepsie, die dreigen te moeten sluiten, plaats.
Omdat wij natuurlijk ook gewoon ons werk moeten doen (voor de klas), naast het bijhouden van dit blog, komen wij hier later vanzelfsprekend op terug.

Ondertussen kunt u het debat nog steeds live volgen op Nos Nieuws.

We hebben tijdens de koffiepauze al weer "smakelijk" moeten lachen om sommige opmerkingen van de verschillende politici, dus u kunt er op vertrouwen dat wij hieruit het nodige leesvoer zullen destilleren. Houd dit blog dus in de gaten!

4 opmerkingen:

  1. Hebben we het allemaal gehoord mensen? Een hijgende Ton van de Bon Ton vindt dat oppositie reageert naar aanleiding van STEMMINGSMAKERIJ VANUIT HET WERKVELD, omdat zij het niet eens zijn met de bezuinigingen.

    Dat weten we dan in ieder geval ook weer hè?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ik heb het gehoord. Toch weer een meevaller dat hij zich er in ieder geval zich ervan bewust is dat we het er niet mee eens zijn....Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel goed, een positieve benadering van een negatieve spiraal. Wat moeten we anders?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel simpel gezegd kunnen we stellen dat onze Ton opnieuw een complete beroepsgroep schoffeert en afdoet als "stemmingsmakers".
    Ton is bij deze uitgenodigd om 2 dagen een klas te komen draaien bij ons op school om aldaar te zorgen voor een "goede stemming".
    Kijken wie er dan nog praat over "stemmingmakerij".
    Genânt.

    Aag

    BeantwoordenVerwijderen