vrijdag 4 maart 2011

Het is echt begonnen

Het is echt begonnen..... De basisscholen gaan ook nadenken over de gevolgen van de bezuinigingen: kun je wel goede zorg bieden zonder ondersteuning van de ambulante begeleiding?
De eerste antwoorden worden al gegeven, en het is nog maar net begonnen.

2 opmerkingen:

  1. Hierbij begin ik dan maar mijn eigen actie. Ik ga een rouwkaart sturen aan de voorzitter van de tweede kamer (adres hieronder) met de boodschap dat ik het betreur dat het passend onderwijs en eigenlijk het de kernkwaliteit van het hele speiciaal onderwijs dood, overleden en ter ziele is en ik nodig de hele kamer uit voor de begrafenis van dit restje beschaving.
    Aan:
    De Tweede Kamer der Statengeneraal
    Tav van de voorzitter mevr. G.A. Verbeet
    Binnenhof 4
    2513 AA Den Haag

    De mijne gaat vandaag op de bus..op naar de 10.000 ? Mijn motto: Doe je niks...gebeurd er ook niks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dat er eindelijk ook vanuit het regulier onderwijs gereageerd wordt! Allen erg jammer dat het op deze manier gaat....de deur gaat nu al dicht! hoe lang moet het nog duren voordat het eerste kind op geen enkele school meer tercht kan? Hoop dat Bijsterveldt overspoeldt wordt met kamervragen! En ik weet uit mijn eigen tijd als beleidsmedewerker bij justitie hoeveel werk dit is om al deze vragen te beantwoorden, zeker als er 10 vragen over hetzelfde onderwerp komen!!! Laat ze maar komen...!

    BeantwoordenVerwijderen