vrijdag 4 maart 2011

De omgekeerde wereld: reirreF neelhtaK

Vandaag in het nieuws:

Kathleen Ferrier, Tweede kamerlid voor het CDA is één van de genomineerden voor de Lof stimuleringsprijs. De prijs wordt uitgereikt aan de politicus met lef.

Bezwaar tegen minderheidskabinet

Ferrier maakte tijdens de formatie duidelijk dat zij een minderheidskabinet van CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV niet zag zitten. "Ik heb duidelijk gemaakt dat ik hier bezwaar tegen had." Ferrier vindt haar nominatie voor de prijs een grote beloning.

Wij van wijzijnverbijsterd zien dit anders, het is niet LEF waar het om gaat bij mevrouw Ferrier, het gaat ook niet om LOF, het gaat bij Kathleen Ferrier om LAF. Ze is laf dat ze dit beleid uitvoert waarbij ze de allerzwaksten in de maatschappij pakt en bij het vuil zet. In onze vorige bijdrage zagen we al dat mevrouw Ferrier de christelijke waarden "sleets" vindt: dat blijkt in alles, vooral uit haar daden.

Wij vinden haar lef wat sleets, en willen hier daarom een andere nominatie aan toevoegen.

Wij van wijzijnverbijsterd nomineren mevrouw Kathleen Ferrier voor de GOUDEN ELIAS en we horen graag of u daarmee in kunt stemmen.

2 opmerkingen:

  1. Elmira, leerkracht ZMLK moeder van Fien met down4 maart 2011 om 18:58

    Ik stem VOOR de gouden elias ;-).
    En anders kan ze meedingen naar een rol in K3, zij gaan toch op zoek naar K4?
    Kan ze optreden voor onze kindertjes die toch niet meer naar school kunnen als er geen begeleiding is! Zitten ze allemaal in Ahoy te kwijlen bij K4. ( ander nivo hebben deze kinderen toch niet mevr Ferrier?? )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De gouden Elias is nog teveel eer. Ik zou gaan voor het "stoffen oor". Jeweetwel, dat oor dat je je aan laat halen.

    BeantwoordenVerwijderen