maandag 28 februari 2011

Voor 2 maart (deel 5)

En daar zijn wij van wijzijnverbijsterd weer met opnieuw een stukje klip en klare indoctrinatie.

Ondertussen hebben we ons keurmerk al gegeven aan vijf oppositiepartijen. En nu dan de laatste, en niet de eerste de beste!

Wat te denken van deze tweet tijdens het debat over de bezuinigingen op passend onderwijs:
Inbreng van Elias "NL is geen asociaal land" in spoeddebat doet denken aan Nixon: "I'm not a crook".
Deze tweet is van Jesse Klaver, woordvoerder onderwijs van GroenLinks.
Op de site van deze partij stelt Jesse verder: "De bezuiniging van 300 miljoen is 1,7 % van het totaal te bezuinigen bedrag van de heilige 18 miljard van dit kabinet. Een klein percentage, een hoop ellende".

Ook toonde GroenLinks zich zeer respectvol naar het werkveld toen fractieleidster Jolanda Sap tijdens de manifestatie op 9 februari jongstleden stelde: "Jullie zijn de basis" en "Als jullie protesteren dan is er echt wat aan de hand!".
Dat klinkt toch heel wat anders dan de berg aan schofferingen bij monde van blaaskaak Elias en van Bijsterveldt die zo ongeveer ieder ouder en leerkracht keer op keer als onbetrouwbaar en onbekwaam wegzetten.

Opnieuw zal het duidelijk zijn dat wij niet om de stempel "goedgekeurd door wijzijnverbijsterd" heen kunnen wat betreft de uitgangspunten van GroenLinks als het om de bezuinigingen op passend onderwijs gaat. Bij deze:


Morgen zetten we voor u alle alternatieven nog een keer goed op een rij, zodat u woensdag weloverwogen uw keuze kunt maken, welke dat dan ook is. In tegenstelling tot Ton met de leugenachtige tong zien wij u namelijk wel als weldenkende, onafhankelijke individuën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten