vrijdag 11 februari 2011

Mark Rutte brabbelt door

En toch zijn er van die momenten dat je hart opengaat, dat je blij bent en trots, dat je je even niet schaamt en dat je tevreden bent dat je gelijk krijgt.

Onze premier, de premier van alle nederlanders, gedoogd door blonde Geert, de partner van broeder Maxime, hij zegt zelf, echt waar, dat HET NIET WAAR KAN ZIJN dat er 42000 leerlingen bij zijn gekomen in het speciaal eeh onderwijs. Het zijn er dan ook in het echt maar 14000!!!

Ook onderstaand fragment komt uit een debat met de SP, en echt, hij zegt het. jippiejajee!!

1 opmerking:

  1. ook ik was present bij de manifestatie. En uiteraard mag gezegd worden dat het gedrag van ons toeluisteraars niet bij alle sprekers even ordentelijk was. Maar daar tegenover kunnen we wel stellen dat juist de personen die niets begrijpen van ons beroep kennis hebben kunnen maken met een klas vol leerlingen met extra ondersteuningsbehoeftes.
    Nee het is inderdaad niet goed dat wij niet luisteren naar de argumenten van voorstanders van het plan om de samenleving op te zadelen met wederom een 'verloren' generatie talent.
    Nee het is inderdaad niet goed dat er naar voorstanders van het plan om de allerzwaksten (kinderen die veel moeite hebben om zelfredzaam de keiharde maatschappij in te stappen) volledig in de goot te laten belanden gefloten, geschreeuw ja zelfs gegooid werd met eendjes.

    Maar ik begrijp best dat de stakingsbereidheid laag is, want stonden we er woensdag niet allemaal voor de kinderen!!! En wie treffen wij met een staking???

    Juist de kinderen en niet de mensen die deze kinderen al helemaal niet zien staan, liever spreken van kinderen waarin de ouders maar meer verantwoordelijkheid moeten nemen en scholen, leerkrachten en medeleerlingen maar geen extra rekening mee moeten houden want er is niks met deze kinderen aan de hand.

    BeantwoordenVerwijderen