vrijdag 11 februari 2011

Ouders

Laten we de ouders van onze leerlingen niet vergeten. We hebben heel veel enorm loyale ouders die blij zijn dat hun kind bij ons op school onderwijs ontvangt. Veel van deze ouders zijn nog niet zo bezig met bezuinigingen, maar er zijn er bij die zeer betrokken zijn en er alles aan willen doen om deze bezuinigingen te voorkomen.

Het blijkt iedere keer weer dat de politiek extreem gevoelig is voor de "ouderlobby". Als ze in de tweede kamer worden benaderd door onderwijspersoneel wordt er niet snel gereageerd. Als ouders zich roeren gebeurt er altijd wat.

Daarom een oproep aan alle ouders: LAAT U HOREN!!!

Mail naar de tweede kamer, twitter, schrijf brieven, laat weten dat u de bezuinigingen schandalig vindt. Nodig pers uit, nodig politici uit.

We moeten samen optrekken, dan kunnen we misschien er nog wat aan doen.

2 opmerkingen:

  1. Ik maak me hier als ouder van een verstandelijk gehandicapt meisje met klassiek autisme en ADHD heel druk om (ZML leerling). Weet iemand waar ik mijn stem/ bericht heen kan sturen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @anoniem hierboven: als eerste heb je hier al gereageerd en daar zijn wij ook heel blij mee. Vertel ook de mensen om je heen dat op onze site de ECHTE cijfrs zijn te vinden! Verder kan je natuurlijk ook de petitie tekenen en je mening geven op de officiële internetconsultatie (voor beide kan je op dit blog ook links vinden). Van verschillende kamerleden kan je op internet ook de email-adressen vinden. Ook hen kan je natuurlijk benaderen met je verhaal. En verder raden we iedereen aan om de media te zoeken: regionaal, landelijk, radio, tv, maakt niet uit. We kunnen je eventueel hierbij ook bijstaan mocht dit nodig zijn. Email ons gerust op info@wijzijnverbijsterd.nl

    BeantwoordenVerwijderen