vrijdag 11 februari 2011

Mark Rutte BRABBELT

Mark Rutte wordt alom bewierookt voor de manier waarop hij invulling geeft aan de functie van minister-president.
Wij van wijzijnverbijsterd hebben daar ook grote, grote bewondering en waardering voor.

Echter.... als onze premier praat over dingen waar hij geen verstand van heeft dan gaat hij brabbelen en stotteren. Hieronder het antwoord dat hij geeft aan Emile Roemer op een vraag over passend onderwijs. Speel het af en huiver....


De letterlijke transcriptie van dit staaltje politiek gebrabbel:

"Eh eh eh passend eh...onderwijs eh heeft u gelijk daar zijn de kosten enorm opgelopen. Dat komt niet alleen door de persoonsgebonden budgetten.. want je de PGB's want je ziet tegelijkertijd dat het aantal kinderen op speciale scholen is gegroeid van 54000 eh naar 68000, in totaal zijn er 42000 meer leerlingen met een indicatie voor speciaal eh eh onderwijs of rugzak bijgekomen".

De redactie van wijzijnverbijsterd stelt: DIT GAAT HELEMAAL NERGENS OVER!
De premier weet werkelijk NIET waar hij het over heeft. Hij staat te eliassen van hier tot Tokio en dan nog door naar Shanghai.

De feiten:
  • PGB heeft NIETS met de onderwijsbegroting te maken!!
  • Groei van 54000 naar 68000, dat zijn de in het speciaal onderwijs geplaatste leerlingen. Dat zijn dus 14000 indicaties meer.
    WAAR KOMEN DIE 42000 DAN VANDAAN?
    Die staan op het briefje eh eh van eh premier eh Rutte.Dat getal is ergens nergens op gebaseerd. Indicaties en rugzakjes zijn volgens ons van wijzijnverbijsterd indicaties en rugzakjes, en geen luchtballonnetjes en boterhamzakjes.

Geachte Minister-president, wilt u zich goed laten informeren voordat u ONZIN verkoopt!

De groeten van ons, u weet wel, wijzijnverbijsterd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten