woensdag 1 juni 2011

slits från potten

Sekreterare för hälsa Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner förstå något om det. Det framkom i dag när hennes olycksaliga planer på att avskaffa den personliga budgetar försökte förklara för människorna i detta land.
slutet av vårt WIJZIJNVERBIJSTERD är att de förlorat det och slet potten.Hon är för VVD, säger parti de står för de svagaste i samhället. Det är ofattbart att en regering som påstår sig vara de svagaste i samhället så många människor i misär deponi. Mark Rutte, ledaren för denna dam. De får inte det på holländska, men kanske i hennes modersmål:

Mevr. Veldhuijzen van Zanten-Hyllner:Du är klar här, är du inte längre behövs, vi behöver dig inte mer, människor med sådana planer är inte önskvärda och kan snabbstopp Moers till sitt land, värderas och vi är glada.

Att vara borta, åt helvete med åberopar gå toedeloe, hej och se dig i vackra Sverige där du kom ifrån. Hälsningar till kungen, jag behöver hjälp med kostymer, eller gå själv.

Du kommer att hjälpa tusentals familjer alla knullade och ingen vill det. Kommer du att skämmas i Sverige, djupt skamsen och stanna där, och inte komma tillbaka.

8 opmerkingen:

  1. Net als verbijsterd help ik haar graag met inpakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tre gånger tre är tjugo, du är fortfarande en idiot och en trien.
    hee Pippie Långstrump falderie faldera faldehopsasa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pippi Langkous had altijd spoenk en woonde helemaal alleen. Krijgt zij nu ook geen PGBbegeleiding meer..................? En met dat paard en dat aapje binnen leek het bij haar ook wel een zorgboederij. dat mag zeker ook niet meer..................?
    Zie je wel, tante Pastellia wilde Pippi ook altijd al in een tehuis stoppen.................!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pipp had vast ADHD!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Marlies, Pippi Langkous is vast uw lievelingsboek................!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. pelle bist du waah, naa, bis du pgb, naaa? pelle bis du doppelte paasaport?
    Daaa!

    BeantwoordenVerwijderen