donderdag 17 februari 2011

Hoe komt het nu toch?

Hoe komt het nu toch, hoor ik u denken, hoe komt het nu toch dat er op dit moment zulke hardvochtige, kortzichtige, weinig inzicht hebbende lieden de dienst uitmaken in Den Haag?
Lieden die tot wetsvoorstellen komen waarbij kinderen met een beperking of andere problematiek zo keihard in de hoek geschopt worden.
Lieden die werkelijk niet weten waar ze het over hebben en zelfs totaal niet op de hoogte zijn van de juiste terminologie en cijfers.

Wat voor soort mensen zijn dat, die willens en wetens een rechts kabinet, waarbij de zwakkeren PER DEFINITIE worden gepakt, in het zadel hebben geholpen?

Nou gewoon, mensen zoals Leipie (pseudoniem) die vindt dat "[ze bespringen] met een zeer interessant masker op (....) een kind dat wat trager rekent, dat wat lastiger leest en er komen toch rare diagnoses boven'. Of wat te denken van dagoberteend (ook pseudoniem) die het volgende schrijft:"Laat links maar brullen en lullen , zwakke broeders zijn het en zal niets opleveren ...net als alles wat links de afgelopen jaren heeft laten zien ; rechts is een zegen en brengt veranderingen mee ! Ouders moeten ook maar weer eens zelf gaan opvoeden in plaats van kinderen in creches en speciaal onderwijs te dumpen !". Ja ja, ik verzin dit niet, en er zijn er meer waar dit vandaan komt.
Lees de commentaren bij de Telegraaf, Spits, Nu.nl er maar op na.

Dus op 2 maart kunt u, voordat u het rode potlood ter hand neemt, misschien nog even denken (wanneer u ondanks alles toch op een van de gedoogcoalitie stemmen wilt) aan Leipie en dagoberteend: u bent dat toch niet zelf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten