donderdag 17 februari 2011

En thuis bij het CDA

En dan bij het CDA. "We willen een christelijke volkspartij zijn, waar christelijke waarden ons denken en handelen sturen".

Het lijkt wel een mop van Max Tailleur, zo wrang is het als je hun opstelling ziet in het debat over passend onderwijs. Ze zetten gewetenloos de meest kwetsbare kinderen aan de kant. En kunnen daarbij nog steeds enorm lachen. Zij wel.



De importantie van het passend onderwijs wordt treffend weergegeven door de opmaak van de startpagina www.cda.nl. Er staat namelijk HELEMAAL NIKS over passend onderwijs. Je denkt dat een foto van Kathleen (K4) Ferrier je daar naartoe leidt.... maar nee.


Op hun website zeggen ZIJ van het CDA dat ze voor goed onderwijs zijn bla bla bla.... en dan staat er " Daarom vindt het CDA het heel belangrijk dat we investeren in goed onderwijs". HE??? denken wij van wijzijnverbijsterd dan.... investeren? CDA? HE?



Dat is toch wel heeeel erg wrang in het zicht van het ongelooflijk zure, onverantwoordelijke en asociale gedrag van de CDA-minister van onderwijs. Het hele CDA, wat VOOR deze bezuinigingen stemt, onder leiding van keizer Maxime de eerste. Op de website geven ze aan waar je kan mailen met de tweede kamer.



Het lijkt een goed idee om de Tweede Kamerleden te laten horen wat ze nou eigenlijk aan het doen zijn. Je kan ze gewoon rechtstreeks mailen:

cda.publieksvoorlichting@tweedekamer.nl

En het CDA een christelijke volkspartij?
Nou nee, het is nu een aan de PVV gelieerde neo-liberale rechtse bende, waar de C al lang uit de naam verwijderd had moeten zijn.
Het CDA is al minimaal uit de vorige verkiezingen gekomen. Als je je principes op deze manier verkwanselt, word je afgerekend. EN TERECHT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten