zondag 13 februari 2011

Campagne VVD hoopvol van start!

De verkiezingscampagnes voor de Statenverkiezingen van 2 maart zijn van start gegaan en dus zijn wij van wijzijnverbijsterd erg benieuwd wat iedere partij zo als belangrijke speerpunten heeft gekozen.

Heeft men bijvoorbeeld bij de VVD van heer Elias meegekregen dat de bezuinigingen op het passend onderwijs wellicht iets te radicaal zijn?
Heeft Mark naar aanleiding van de manifestatie van 9 februari zich achter de oren gekrabd en besloten zijn woord gestand te doen dat "de VVD nooit, nooit (!) de gevolgen van de crisis neer [zal] leggen bij hen die als zwaksten het schild van de staat het hardst nodig hebben"?
Maakt de gehele VVD korte metten met de door minister van Bijsterveldt voorgestelde bezuinigingen op het gehele onderwijs onder het motto "voor een kennisgroei zijn investeringen nodig"?

Wij hadden al wat ruimte gemaakt in de aula van onze school om Mark de aftrap voor de campagne te laten geven tussen hen die er toe doen, onze leerlingen, met als speerpunt "extra investeringen in het (speciaal) onderwijs!"

Helaas bleek al gauw dat de VVD een heel ander belangrijk speerpunt heeft voor de komende verkiezingen.
Iets waarmee de VVD ons land uit het slop zal trekken.
Iets wat voor de toekomst van ons en onze kinderen onontbeerlijk is.

Luistert u zelf maar hoe mooi, hoe groots de plannen zijn. Houd u wel stevig aan uw stoel vast anders valt u er af!



1 opmerking:

  1. hahahahahahahahahahahahaha sorry hoor, maar wat een blamage...O nu snap ik pas wat echt belangrijk is....Wat ben ik toch dom en naïef om te denken dat onze kinderen van belang zijn...

    BeantwoordenVerwijderen