woensdag 13 april 2011

SGP holladijee


Beste lezer, uit welingelichte bronnen in duidelijk geworden dat de SGP in de discussie rond het uitstel en temporisering van de bezuinigingen een sleutelrol heeft gespeeld.

Er is vanmiddag overleg geweest tussen PVVD en CDA aan de ene kant en de SGP aan de andere kant. Het is de regeer-gedoogcoalitie in dat overleg niet gelukt om de SGP op het gebied van de bezuinigingen en de boete voor de langstudeerders in hun hoek te krijgen.
De SGP heeft voet bij stuk gehouden, wat het kabinet heeft doen besluiten om de bezuinigingen uit te stellen en te temporiseren.

De brief van de minister kunt u hier lezen.

3 opmerkingen:

  1. de optimist: there's the silver lining we need !
    de pessimist: het is slechts uitstel van executie!

    Enfin, ik zit er een beetje tussenin. Toch ben overheerst de vrolijkheid. Dit besluit geeft weer wat lucht en een beetje positieve energie om mee op te laden voor de volgende actie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. krijgt de SGP nu ook het goedgekeurd stempel of had ie het stempel al?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat bezuinigingen een jaar uitgesteld zijn, maar helaas schieten we er geen meter mee op en zullen alle AB-ers volgend jaar ontslagen worden. Passen onderwijs gaat n.l. wel door per 01-08-2012 en dat betekent...weg rugzakjes,REC's en AB-ers. 9000 man op straat

    BeantwoordenVerwijderen