woensdag 13 april 2011

BREAKING NEWS

Geruchten zijn nu bevestigd op de site van de rijksoverheid. Klik hier voor het bericht.

Inmiddels ligt er ook een brief van de minister, die wij later zullen bespreken op deze site.

We hebben een eerste succes binnen, nu moet het uitstel nog tot afstel omgevormd worden. Wij blijven dus verbijsterd!

8 opmerkingen:

  1. Yes, eindelijk lijkt het de goede kant op te gaan! Prachtig gezegde; ' Van uitstel komt afstel' , nu nog waarmaken met z'n allen, maar om de positieve gezegden te blijven; Een goed begin is het halve werk'!.....D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De bezuinigingen op ambulante begeleiding en REC's in 2012 al van kracht. Regeerakkoord is regeerakkoord alleen minder snel en in fases!!
    Blijf alert blijf aktievoeren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag het op Twitter eerder vanavond, via een tweet kwam ik op een bericht van de Telegraaf en ik ergerde me wel weer erg aan de toon. Ben heel blij met dit nieuws, maar ik irriteer me mateloos dat er gesproken word over kinderen met een 'vlekje'. Kinderen om wie dit gaat hebben geen 'vlekje' dat even weggepoetst kan worden. Het gaat om iemands zoon of dochter met een beperking, chronische ziekte of een handicap. Het gaat om kinderen met een IQ beneden de 60, een verstandelijke handicap dus,of een lichamelijke handicap, blinde, dove, epileptische kinderen, kinderen die spastisch zijn of een progresieve ziekte hebben of autisme of ernstige gedragsproblemen hebben. Dit noem je geen 'vlekje'....dat is zo neerbuigend. ....Debby

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/9533952/__Bezuinigingen_passend_onderwijs_uitgesteld__.html?p=1,1

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste CHE, wat een supernieuws! Ik geloof dat je wel even in je stukje de woorden uitstel en afstel moet omdraaien.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superblij, tranen in de ogen. Eindelijk wat positiefs.
    Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. We gaan allemaal door en moeten vertrouwen hebben: van uitstel komt afstel!We gaan er voor.We blijven roepen en opkomen voor onze kinderen.
    Natasja.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ een van de Anoniemen: dat heb je als je net het nieuws hoort als je op het punt staat weg te gaan naar een voorstelling van dochterlief. Afstel & uitstel ondertussen op de juiste plek gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @CHE, ik hoop dat de voorstelling van dochterlief leuk was, vast wel! Ik heb gezien dat je de woorden hebt omgedraaid!

    BeantwoordenVerwijderen