woensdag 6 april 2011

Nogmaals: thuis bij het CDA

Wij van wijzijnverbijsterd hebben het al zo vaak geroepen: het CDA roept het echt over zichzelf af. Ze doen het echt zelf, en ze moeten niet verbaasd zijn als ze over een paar jaar door het leven gaan als de NBP: de Nieuwe BoerenPartij.

In de pers wordt het ondertussen steeds duidelijker. Als een amateur-ballerina heeft het CDA zich in een spagaat gegooid. Ze zitten op de grond met hun benen wijd. Zo wijd, dat de benen in een rechte lijn liggen. Wij mannen weten dat je dan op je kwetsbaarst ben.

In NRC-Next vandaag een groot artikel met een duidelijke analyse. "Om interne onrust te dempen toont de partij graag haar sociale gezicht. Maar van getuigenissen van compassie zonder tastbare resultaten leveren, ook extern, meer schade op dan sympathie".

Het gaat hierbij dus om Kathleen "K4" Ferrier. Ze heeft ook nu weer van alles geroepen. Echter, zoals we al zo vaak hebben gezien: ze doet geen boter bij de vis, en zelfs geen water bij de wijn. Het wordt een beetje zielig. Ze roept af en toe iets, en maakt dat vervolgens NOOIT waar. We hebben een score van: roepen: 8, waarmaken 0 (nul).
Advies aan het CDA: bezint voor ge verdergaat, en neem een andere passende woordvoerder (passend) onderwijs. Mevrouw Ferrier is 100% ongeloofwaardig, en geloofwaardiger dan dat wordt ze ook niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten