dinsdag 22 maart 2011

Jongetje Mark mag buiten spelen

MARK...... MARRUKIE, HEE JOCHIE...... KOM JE NOU BUITENSPELEN........?
Nee, antwoord jongetje Mark, alleen als de NAVO er om vraagt. En het moet wel echt een NAVO-actie zijn, anders doe ik NIET mee. Mark stond hierbij te stampvoeten. Eigenlijk net als dat jongetje dat wordt gevraagd om buiten te komen spelen en dan zegt: "alleen als papa ook mee gaat", maar papa zit lekker op zijn luie kont lui te wezen voor de buis, en gaat dat dus niet doen.

Maar dan opeens besluiten ze dat er een wapenembargo gehandhaafd moet worden. Dat betekent dat er over zee geen wapens naar Libië vervoerd mogen worden. Nou liggen er voor de kustlijn van Libië zo'n 265 schepen uit de Verenigde staten, Duitsland, Frankrijk, Italie, Belgie, Kongo, Australie, en weet ik welk land nog meer. Er liggen nergens 2 schepen zo ver uit elkaar dat ze mekaar niet kunnen zien. En de NAVO wordt het maar niet eens, die vragen Mark maar steeds niet.

Nee dan Markie. Die springt er gelijk in. Die stuurt (voor, jawel 1 week) 6 straaljagers, 1 tankvliegtuig en een mijnenjager.... om het wapenembargo te handhaven. Markie zorgt er persoonlijk voor dat er GEEN ENKEL WAPEN over zee Libië kan bereiken.
Wat een tactisch inzicht, wat een talent en wat een lef.

En Mark? die kan dat makkelijk doen, want hij heeft toch geld zat. Vandaag werd duidelijk dat de staatsschuld veel harder omlaag gaat dan gedacht, dat de koopkracht van de burgers net zo hard omlaag gaat en last but not least; hij heeft ook nog 300 miljoen in zijn achterzak die hij VERSNELD en meedogenloos door Marja en haar trawanten laat onttrekken aan het speciaal onderwijs.

Jongetje Markie, HULDE!! GOED GEDAAN JOCHIE

1 opmerking:

  1. Wat dacht je van 4,4 miljard voor asfalt, omdat het bedrijfsleven rondom Amsterdam 38 miljoen verlies leidt. Laat het bedrijfsleven dat eens fijn zelf betalen, en redt het onderwijs met die 4,4 miljard!

    BeantwoordenVerwijderen