dinsdag 8 maart 2011

Bezuinigingen passend onderwijs: wat zijn de gevolgen voor u in het basisonderwijs?

Wij van "wij zijn verbijsterd" en velen inmiddels met ons, roepen al weken dat de bezuinigingen op het Speciaal onderwijs wel degelijk enorme gevolgen gaat hebben voor het regulier onderwijs!
Langzaam, we maakten er al eerder voorzichtig melding van, gaat dit gegeven steeds meer doordringen bij het regulier onderwijs. En als dat dan nog steeds niet het geval mocht zijn, dan gaat de AOb de mensen uit het regulier onderwijs hierover voorlichten.
En dat is fijn. Want nogmaals: de bezuinigingen treffen niet alleen het Speciaal onderwijs, de bezuinigingen treffen ieder kind, speciaal of regulier ! Het wordt tijd om vanuit alle werkvelden in het onderwijs de handen ineen te slaan tegen deze bezuiniging.
Graag voor het te laat is en vele kinderen thuiszitten of voordat heel veel goede onderwijsmensen vertrokken zijn en met hen de expertise die zo heel hard nodig is !!

Artikel vanuit de AOb: De aangekondigde bezuiniging van 300 miljoen op passend onderwijs heeft naast desastreuze gevolgen voor het speciaal onderwijs, ook grote gevolgen voor het regulier basisonderwijs.Lees hier het artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten