zondag 6 maart 2011

Afgekeurd


Als Lijsttrekker van een partij voor de eerste kamer zou je toch van danwel toeten danwel blazen moeten weten. Het is onvoorstelbaar, maar deze man, Machiel de Graaf (met sikje) weet van toeten noch blazen.
Wij van wijzijnverbijsterd hebben zelden iemand zo'n onzin uit horen kramen. Hij stond in het debat op tv tussen toch eerbiedwaardige politici als Elco Brinkman (CDA, voormalig wonderkind en afgezette kroonprins) en Loek Hermans (VVD, eeuwige bal en notabene voormalig minister van onderwijs).
Nou is Machiel van de PVV. Als je maar vriendjes bent met het blonde orakel uit Venlo kan je zelfs senator worden. Dat blijkt echter steeds belangrijker dan niveau of kennis van zaken.

Deze voorzitter van de fractie van de PVV in de haagse gemeenteraad en medewerker van Venlo's blonde stoot presteerde het om te beweren:
1. Dat het onderwijs maar 3 van iedere 1000 euro inlevert; 100 miljoen is bijna niks. Dat het niet om het hele onderwijs maar om de allerzwaksten in het speciaal onderwijs gaat vergeet hij voor het gemak. Het bedrag wat hij noemt slaat werkelijk nergens op.
2. Dat "als je even op je stoel beweegt je een rugzak krijgt, dan heb je lekker wat extra budget".

Dat een man dit soort onzin op TV mag uitkramen zonder gecorrigeerd te worden is al te dol. Dat twee toch gepokte en gemazelde politici als Hermans en Brinkman ook nog "ja" staan te knikken dat gaat mijn verbijsterde verstand te boven.

Daarom hierbij officieel:

Machiel de Graaf is AFGEKEURD DOOR WIJZIJNVERBIJSTERD en daardoor definitief genomineerd voor de Gouden Elias.

2 opmerkingen:

  1. Lekker het niveau loze volk belazeren met leugens en gedraai.. moet jij of ik eens doen tegen wat voor instantie ook dan hangen ze je op.

    De politiek mag lekker verder liegen en bedriegen en zaken terug of omdraaien, lekker voorbeeld..

    De meeste mensen hebben totaal geen vertrouwen in de politiek laat staan dat er nog iets te kiezen valt want de punten waar je voor kiest worden meestal direct over boord gegooid omdat ze anders niet op het pluche komen te zitten.

    Zolang de harkers niet worden aangepakt zal er geen vertrouwen terug komen, wij kunnen best zonder de harkers of verzonnen baantjes in de top en sup top.

    En de politiek moet eens ophouden met zich zelf te verrijken Google maar eens op Doktersbriefje Audi A6 A8 en pensioen 2é kamer leden ( 12,5 jaar ) te gek voor woorden en de zin van: Wij moeten leren van onze fouten die wij gemaakt hebben is zoooo vorige eeuw, gewoon opstappen als je niet capabele bent beter is de functie niet aannemen.

    Er is zoveel ellende in NL van de Zorg en ARBO en UWV en anders diensten en natuurlijk zoals de absurde Voedselbanken in Nederland te gek voor woorden allemaal.

    ik ga Exit

    BeantwoordenVerwijderen