maandag 7 februari 2011

We gaan NIET bezuinigen op onderwijs (I)

We hebben er weer één achterhaald. De premier, hij is tenslotte de eerste premier-exponent van de "twitter-generatie" beantwoordt vragen van twitteraars.

En wat zegt Mark.....


1 opmerking:

  1. Er zullen wel weer mensen komen met het boekhoudboekje in de hand, die zeggen dat er echt niks bezuinigd wordt. "Kijk maar, investeringen en ombuigingen" zijn bijna gelijk".
    In antwoord daarop de mooie analogie van de broek op dit blog er nog maar weer eens bijgehaald. Als mijn moeder vroeger, wanneer mijn broek veel te klein was, geen nieuwe had gekocht maar de stof stukknipte en herschikte zodat er geen kontzakken meer op zaten, de pijpen veel te kort waren en her en der nog een bloot bovenbeen te zien was dan zou de omgeving toch echt geroepen hebben dat ze gierig bezuinigde op kleding.
    Het onderwijs heeft al jaren een tekort. Er zijn al verschillende bezuinigingen met stille trom doorgevoerd. Men moet steeds meer met steeds minder doen, en dan nu niets extra terwijl de kosten natuurlijk gewoon blijven stijgen is natuurlijk gewoon een verkapte bezuiniging. Hoe je het went of keert, de neuzen van Mark, maxime en anderen blijven gewoon groeien.

    BeantwoordenVerwijderen