zaterdag 26 februari 2011

Voor 2 maart (deel 2)

Ondertussen hebben wij van wijzijnverbijsterd met het oog op de aanstaande verkiezingen (indirect voor de Eerste Kamer) al tweemaal een stempel "goedgekeurd door wijzijnverbijsterd" kunnen uitdelen.

Wanneer u de bezuinigingen op het passend onderwijs, speciaal onderwijs en het onderwijs in het algemeen wilt tegenhouden en zelfs investeringen verlangt zijn er naast de, al goedgekeurde PvdA en CU, natuurlijk nog meer alternatieven. Voor onze kinderen en voor onze kindskinderen.

Zo is daar bijvoorbeeld Emile Roemer, fractieleider van de SP én ervaringsdeskundige:'Als leraar weet ik hoe belangrijk het is dat leerlingen de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit kabinet bezuinigt de begeleiding van leerlingen die net wat meer aandacht nodig hebben weg. Dat is funest voor die leerling, maar ook voor de rest van de klas en de leraar die voor de groep staat’.

Het zal duidelijk zijn: ook de SP ontvangt van ons dubbel en dwars het stempel "goedgekeurd door wijzijnverbijsterd".
Waarschijnlijk wordt Ton met de leugenachtige tong weer boos (hij begint steeds meer op die andere voortdurende boze PVV-meneer te lijken) om deze vorm van indoctrinatie, er van uitgaande dat u niet bij machte zult zijn zelf een oordeel te vellen.
Volgens ons is het propaganderen van naastenliefde, solidariteit en strijdbaarheid voor de zwakkeren zo verkeerd nog niet en daarom, om u dan nog een beetje verder te indoctrineren, hier ook nog het prachtige SP-campagnefilmpje in de vorm van een "kreeftdicht".

5 opmerkingen:

  1. Ton met de leugenachtige tong is chronisch boos; dit protest vind ik fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Emile voor deze heldere blik op de politiek en hoe het zou moeten zijn. Mijn stem hebben jullie hiermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier en op de site van de SP kun je ideeen lezen van de SP over de bezuinigingen onderwijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Applaus voor dit protest! Ik stem SP!

    BeantwoordenVerwijderen