zondag 27 februari 2011

Stempel "goedgekeurd door wijzijnverbijsterd"

Ton houdt er niet van, dat hebben we al begrepen. Er wordt volgens Ton al veel te veel gelabeld in dit land met alle gevolgen van dien: een explosieve groei van kinderen met het syndroom van Down, Marfan, Fragiele X, enz., verder een spectaculaire groei van kinderen met een IQ lager dan 55, te gemakkelijk als blind of doof of als spastisch geëtiketeerde leerlingen. Ton heeft er genoeg van!
En daarbij ook nog eens ouders en leerkrachten die voortdurend de boel beduvelen en nu ook nog eens indoctrinerende scholen!

Enfin, alle hersenspinsels van Ton ten spijt hebben wij van wijzijnverbijsterd besloten het woordelijk "goedgekeurd door wijzijnverbijsterd" toch maar te voorzien van een grafisch etiket, label of stempel.

Tot nu toe hebben al vier partijen dit stempel mogen ontvangen met het oog op 2 maart aanstaande: de PvdA, de ChristenUnie, de Socialistische Parij (SP) en D66.
Bij deze dus allemaal:

3 opmerkingen:

  1. helemaal goed che, ik geef het eerste stempel aan jou, mede namens Aag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de goedgekeurde partijen mis ik nog GroenLinks.
    In het programma De Wandeling van 25 februari zegt Jolande Sap tegen het einde van het programma (vanaf 20.50 minuten): 'Als de oppositiepartijen een stevige plek in de Eerste Kamer blijven houden kunnen we de draconische bezuinigingsmaatregelen van het kabinet tegenhouden,' en 'Ik denk dat het heel goed voor het land is als dit kabinet naar huis gaat.' Dat laat aan duidelijkheid niets te wensen over!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig "goedgekeurd stempel" Che !!

    BeantwoordenVerwijderen