woensdag 30 november 2011

De bijdrage van Harm: "zeg maar meneer Janssen"


Ook de PVV heeft een inhoudelijk zeer belangrijke bijdrage aan het debat. De wereld staat in brand, de beurzen kelderen, Griekenland is bijna failliet, A&$* (020) is de nieuwste soap, maar de PVV.... die staat pal. Zoals bekend is, houdt de GBL (de grote blonde leider) uit Venlo niet van de islamitische medemens, maar hij houdt ook niet van al die landen die permanent op het randje van de armoe bivakkeren en daardoor hulp van het rijke westen nodig hebben. Dat gebeurt in de vorm van ontwikkelingshulp. Van al dat geld wat we hebben gaat er nog 4 miljard naar ontwikkelingshulp, en dat willen ze stoppen. Anders stoppen ze met gedogen. "IK ZEG: DOEN".

Vandaag was het debat over de onderwijsbegroting 2012. Daar zijn weer wat mooie staaltjes polemiek te zien geweest, onder meer van de minister en van Kathleen K4 Ferrier. Wat een stelletje ongelooflijke houten koppen met enorme platen voor hun hoofd. Uit alles blijkt dat ze gewoon hun gang gaan en het speciaal onderwijs voor een onmogelijke taak zetten: bezuinigen en de kwaliteit verhogen. Hoe kom je zo gek.

Maar Harm (u weet wel, Beertema van de PVV) die had in het debat de meest zinvolle bijdrage van de dag. Hij heeft aangekondigd dat hij met een "zeg-maar-meneer-Janssen-motie" komt. Een motie waarin wordt geëist dat de minister bepaalt dat iedere leerling weer "U" moet zeggen tegen de docent. lees HIER

Langs deze weg een compliment van ons van wijzijnverbijsterd: meneer Beertema, U bent zeer belangrijk, en wij willen U bedanken voor deze bijdrage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten