maandag 6 juni 2011

MARK RUTTE LIEGT EROP LOS

Wij van wijzijnverbijsterd hebben hem al vanaf het begin aan de kaak gesteld: de leugenaar Mark Rutte, de premier van alle Nederlanders. Althans in zijn eigen woorden.

In de Volkskrant een samenvatting van de fantasie, de leugens en de retoriek van Mark.

Weet u nog: "ondenkbaar", "die ouders wordt angst aangewakkerd" en meer van die onzin?

ALLES waar hij in de reportage (onderaan het artikel) van wordt beschuldigd blijkt waar te zijn en komt uit, en daarbij wordt glashard en ontluisterend aangetoond dat Mark in ieder geval niet de waarheid spreekt.

En Mark zelf ondertussen?? Hij is stil, erg stil. Dat komt doordat zijn neus als bij een volleerde Pinokkio zo lang is dat hij het torentje niet meer uit kan.

6 opmerkingen:

  1. Dan moet het volk maar fungeren als beschermengel om Pinokkio er op te wijzen dat hij niet mag liegen en dat hij verantwoordelijkheid moet nemen zijn fouten te herstellen.
    In één dag zijn er meer dan 1000 handtekeningen bijgekomen op de online petitie van Per Saldo, nu al meer dan 27.000!
    Dat zegt toch heel veel, het gaat nog harder dan met de petitie passend onderwijs van een tijd geleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pechtold neemt WEL verantwoordelijkheid:
    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5288/Onderwijs/article/detail/2442183/2011/06/06/Pechtold-wil-Rutte-naar-Kamer-halen-over-onderwijs.dhtml

    Rutte kan zich nu niet meer zoals in februari verschuilen achter zijn vakbekwame minister, want die is er namelijk niet!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hij moet nu wel echt verschijnen in de Kamer......

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die man is echt een ziekelijke leugenaar, wat een gekronkel en gedraai zeg. Ik kon het ook niet laten om te reageren op de volkskrant...

    ....D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Per Saldo heeft een nieuwe petitie, allemaal tekenen!
    http://alternatiefpgb.petities.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. BLABLABLA.................
    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5288/Onderwijs/article/detail/2442612/2011/06/07/Rutte-onderwijs-absolute-topprioriteit.dhtml

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn mening? Rutte is de verpersoonlijking van de VVD, waar de VVD altijd voor heeft gestaan: voor de middenstand en voor 1½x modaal (en daar boven), maar dan ALLEEN voor DIE 2 groepen. De rest van NL is in ogen van Rutte duidelijk minderwaardig en dat laat hij dan ook zonder blikken of blozen blijken. Ordinaire asociale minachting voor gehandicapten, mindervaliden, chronisch zieken, uitkeringsgerechtigden en kinderen (behalve de bollebozen natuurlijk want die gaan zeker tot die 1½x modaal horen). Het is wel duidelijk aan wie hij het liefst het laatste pilletje zou geven. En toch, ook in zijn geliefde groepen zijn de gehandicapten, mindervaliden, chronisch zieken, en kinderen te vinden. Daarom ben ik er van overtuigt dat hij met zijn bezuinigingen, oeps sorry…ombuigingen(!!), zelf een schop ter hand heeft genomen en langzaam begonnen is zijn eigen graf te graven Maar nog altijd niet snel genoeg natuurlijk). Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen