maandag 30 mei 2011

Mail uw verhaal naar Per Saldo !

Mail uw verhaal naar de staatssecretaris!

Per Saldo is boos over de plannen om voor de meeste mensen het PGB af te schaffen. Woensdag vergadert het kabinet of dit besluit definitief wordt. Daarom roepen wij u op om vandaag of morgen uw verhaal te mailen naar de staatssecretaris om te vertellen hoe uw leven eruit zal zien zónder PGB.

Dus niet wachten en denken "het valt vast allemaal wel mee", NEE, het valt NIET allemaal mee.
Onze speciale kinderen worden aan alle kanten gepakt en dat mogen we niet goed vinden!

U heeft nog een paar uur om te reageren via deze link of via dit mailadres: m.wijnbergen1@chello.nl
Ja dat is nou nog eens timing van het kabinet!

6 opmerkingen:

  1. Typisch Politiek anno nu. Scoren over de rug van. Vluchtelingen, Rugzakdragers, Cultuur enzovoorts.

    Wel miljaren in kansloze betuwelijnen, kerncentrales maar mensen helpen, ho maar!

    De rechtse hobby: streep erdoor. (en dus niet streep eronder zoals VVD beweert in haar huisstijl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op Per Saldo kunt u vertellen wat het gaat betekenen als pgb wegvalt op www.pgb.nl Ouderplatform Verontrust Ouders, bereikbaar onder mailadres m.wijnbergen1@chello.nl starte dezezelfde aktie twee uur eerder. Doelstelling is hetzelfde. Mijn oproep: reageer op beide. Luisteren is nu eenmaal niet de sterkste kant van dit kabinet! Wij verzamelen reactie samen met onze boze brief te vinden op http://ouderplatformverontrusteouders.blogspot.com
    Groet Miek

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb meteen het formulier ingevuld. Dank voor de tip en de link! Ik zie het hele netwerk rondom mijn zoontje afgebroken worden, ik ben echt machteloos. Hoe is dit mogelijk in een beschaafd land als dit!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allemaal kijken dinsdagavond om 19.30 uur bij de EO, Colette de Bruijn van Geef me de 5 komt vier weken achter elkaar op televisie met "autisme wat nu". En wat een toepasselijke dag dat het precies morgen begint. Tenslotte moet de hulp van Colette de Bruijn ook vaak vanuit een PGB betaald worden............. Ik hoop dat ze in Den Haag ook gaan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik snap helemaal niks van de politiek hier in Nederland!!!!!

    Het gaat allemaal ten koste van de zwakkere. Die kosten nu zogenaamd teveel, waar hebben we het over??????????????????????
    Wat het gaat kosten op langere termijnen daar wordt niet over nagedacht. Want wat gebeurd er met grotere groepen in de klas, met maar 1 juf of meester, terwijl veel kinderen veel meer aandacht nodig hebben en juist baat hebben bij kleinere groepen?
    Juist ja die zitten binnen no-time thuis omdat ze op school het spoor bijster worden, mevr. Bijsterveld!!!
    Dus meer zorg, thuishulp, ouders die hun werk niet kunnen doen, omdat hun kind hun nodig heeft. Dus uitkeringen, kind geen scholing, psychologiche hulp en ga zo maar door. Dus wat kost het op termijn juist ja veeeeeeeel meeeeer.
    Dan hebben we het nog niet gehad over overspannen leerkrachten, want waar haal je de tijd en aandacht vandaan om een ieder op maat te bedienen. Hoe kan je kinderen verschonen en onderwijl een klas draaiende houden. Dan hebben we het nog niet eens over de aparte auti aanpak over de meervoudig gehandicapte etc etc zo kunnen we nog wel even doorgaan. Waarom komen de kamerleden niet een paar dagen, liefst langer, meedraaien op de speciaal onderwijs scholen, zodat ze eens met eigen ogen kunnen zien hoe het er aan toegaat. Dan kunnen ze betere beslissingen nemen dan vanachter het bureau, want wie weten nou betr hoe het is dan mensen van de werkvloer. Dat er bezuinigd kan worden dat klopt, maar niet ten koste van de kinderen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    C. V-B

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik begrijp er helemaal niets meer van wat er in dit land gebeurt.

    BeantwoordenVerwijderen