dinsdag 10 mei 2011

Diepe stilte bij PVVD en CDA

Je bent een vent als je heel hard roept dat de groei van het aantal zorgleerlingen DE reden is dat er draconisch bezuinigd moet gaan worden. Je bent vooral een vent als je dat in ieder debat volhoudt, in ieder interview volhoudt en zelfs als je het onderwijsveld toespreekt volhoudt.

Je bent ook een vent dat je toegeeft dat je fout zat.

Al onze neoliberale vrinden van de PVVD en het CDA zijn er altijd als de kippen bij als er iets is wat hen al dan niet welgevallig is. De baas van het stelletje, Mark Rutte, heeft heel hard geroepen; DIT KAN NIET WAAR ZIJN waar het ging over de groei van het aantal zorgleerlingen. Wij van wijzijnverbijsterd hebben dit al steeds bevestigd: HET IS OOK NIET WAAR.

En nu, nu blijkt dat de cijfers gemanipuleerd zijn, dat de basis van het hele bezuinigingsverhaal onder hun voeten weggeslagen is, nu horen we..... DIEPE STILTE.
Waar zijn Ton, Harm, Mark en Kathleen nou? Iemand ze gehoord? Iemand gehoord dat ze hun excuses hebben aangeboden, dat ze op hun schreden zijn teruggekeerd of dat ze in ieder geval hun fout hebben toegegeven? Ze zijn er toch altijd als de kippen bij?
Nou, vandaag niet..... DIEPE STILTE.

En daarom: WEES NOU OOK EEN VENT, en laat wat van je horen.

2 opmerkingen:

  1. Ze moeten zich allemaal rotschamen, stuk voor stuk. En een leed en een stress dat wij, ouders van zo'n kind met een "vlekje", hierdoor hebben moeten doorstaan. Naar huis met die regering!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En het lag allemaal aan ons...stemmingsmakerij vanuit het veld...Ik wacht in spanning op het debat wat komen gaat!

    BeantwoordenVerwijderen