vrijdag 1 april 2011

Thuis bij de VVD

Wij van wijzijnverbijsterd richten ons natuurlijk op de bezuinigingen op het speciaal onderwijs, en dan in het bijzonder op de KOLDER, de ONZIN en de GEKKIGHEID die de politiek in dat kader laat horen en zien.

Het onderstaande bericht is echt een eye-opener. Als je het hebt over de gekkigheid en de kolder in de politiek dan is dit bericht illustratief.

MINISTER SCHIPPERS NEGEERT VOORSTEL KAMERLID SCHIPPERS OVER AMBULANCEZORG

01-04-2011 • Het voorstel van het kabinet om vergunningen voor ambulances nog maar voor vijf jaar te verstrekken, is in strijd met een besluit van de Eerste en Tweede Kamer. Nota bene op voorspraak van toenmalig VVD-Kamerlid Schippers werd toen besloten dat een vergunning voor ambulancevervoer voor onbepaalde tijd verstrekt diende te worden. Dezelfde Schippers – nu minister van Volksgezondheid – lijkt haar eigen voorstel nu te willen torpederen. SP-Kamerlid Henk van Gerven: ‘De Kamer was duidelijk: ambulancezorg leent zich niet voor marktwerking. Kwaliteit dient voorop te staan. Minister Schippers moet wat beter luisteren naar oud-Kamerlid Schippers.’

Ja, zo gaat het in Den Haag. Je doet een voorstel omdat je dat "principieel juist" en "het beste voor het land" vindt. Dan echter, land je op het pluche, op zo'n blauwe troon, en dan gebeurt er iets met je... je principes verdwijnen zo maar, het pluche in. Opeens vind je niet meer wat je eerst vond, maar vind je alleen wat Mark vindt dat je moet vinden, of Maxime.

Maar.... de VVD en principes? slechte combinatie.... (Mark weet je nog? klik HIER voor NOOIT, maar dan ook NOOIT)

2 opmerkingen: