donderdag 14 april 2011

Staking 19 mei afgelast

Zojuist gelezen op de website van de AOb: "Vanwege het jaar uitstel van de bezuinigingen op passend onderwijs hebben de gezamenlijke onderwijsbonden besloten om de staking van 19 mei af te gelasten. De acties hebben de minister doen inzien dat zij meer tijd moet nemen om een nieuw stelsel van passend onderwijs voor zorgleerlingen op te zetten."

Lees hier verder.

5 opmerkingen:

  1. Wanneer worden de bonden weer wakker?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is wel heel optimistisch...nu denken dat het allemaal wel meevalt.....D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind aktie zeker nu nodig!! We moeten nu laten weten dat we het met de inhoud zeker niet eens zijn! De bonden denken alleen maar aan de banen. Op 1-8-2012 ambulant begeleiders weg. Er verandert vooralsnog helemaal niets aan bezuinigingen. Kunnen scholen ouders kinderen niet alsnog op 19 mei staken of anders op een zaterdag ofzo! Dit is precies wat ze willen: akties van de baan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op de site van de PORaad: "Door de nieuwe opstelling van de minister is er weer een basis voor constructieve dialoog." Ik hoop dat de PORaad gelijk heeft en dat er nu een constructieve dialoog over de INHOUD gaat plaatsvinden, over kwaliteit dus......... Laten we allemaal hopen dat de minister niet alleen maar de eerste kamer enz. naar haar hand wil zetten, maar nu echt in dialoog zal gaan met het veld. Natasja.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb ik iets niet goed begrepen? De bezuinigingen worden een jaar uitgesteld, maar Passend Onderwijs niet! Geen extra voorbereidingstijd om deze klus samen te klaren. Het budget gaat volgens de brief van de minister, nog steeds per 08-2012 naar de scholen. Hoe moeten die zich voorbereiden in die korte tijd? Met of zonder bezuinigingen blijft dit toch een gigantische klus?

    BeantwoordenVerwijderen