dinsdag 29 maart 2011

En daar gaan we dan (Domino)

Terwijl er nog enkelen zijn die denken dat het allemaal wel zal meevallen en sommigen met veel verkeerd gebruik van de termen passend en speciaal onderwijs en met de foutieve, begoochelde cijfers van de minister nog steeds de ongelooflijk onverantwoordelijke bezuinigingen trachten te verdedigen, beginnen nu de, door iedereen met enige expertise, voorspelde gevolgen zich te voltrekken.

Zoals het reeds aangekondigde omvallen van de twee epilepsie-scholen. Dat zou niet gebeuren volgens mevrouw de minister en vooral ook de ongeleid roepende Ton Elias, weet u nog?
Nou, voorlopig gebeurt het dus gewoon WEL!
Wat zou dat betekenen met betrekking tot alle andere consequenties van het gemiddeld 22% snijden in scholen voor zeer moeilijk lerende kinderen, of dove en blinde kinderen, kinderen in een rolstoel, enzovoorts, die al genoemd zijn?
Zouden die dan toch ook niet een ietsie-pietse goed ingeschat, dus desastreus zijn, mevrouw de minister?
Maalt u er eigenlijk wel om, mevrouw de minister?
Of haalt u nu de schouders op en zorgt u met wat kunstgrepen dat deze twee scholen rechtop blijven, voor het publieke oog, terwijl alle andere scholen in stilte in de steek worden gelaten, mevrouw de minister?

Vanavond om 18.15 uur in de uitzending van EenVandaag: Speciale scholen epilepsie moeten sluiten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten