woensdag 2 maart 2011

Cijfers en feiten (de waarheid liegt niet)

Voor iedereen die nu eens op feiten en cijfers gebaseerd mee wil praten, vooral ook de heren en dames van de gedoogcoalitie die werkelijk geen idee hebben waarover zij praten, hieronder alle harde cijfers en feiten op een rij.

In het filmpje wordt duidelijk uiteengezet wat nu eigenlijk passend onderwijs is en speciaal onderwijs en worden de juiste cijfers geanalyseerd. Deze cijfers zijn fijn verstrooid terug te vinden in de verslagen van deze regering met betrekking tot de bezuinigingen.

Iedereen die ook nog maar een zinnig woord over de bezuinigingen wil zeggen moet deze film en vooral de informatie zien. Duidelijker kunnen we het niet maken.

Mark, Marja, Elco, Machiel (met sik), Loek en vooral Ton mogen zelf het hoekje uitkiezen waarin zij zich mogen gaan schamen over alle leugens, bedrog en onzin van de afgelopen maanden ...



Overigens gaan alle credits voor deze analyse en film naar de VERBIJSTERDE BAAS. Hulde!

13 opmerkingen:

  1. Héél erg goed gedaan! Duidelijker kun je niet zijn. Iedereen zou dit moeten lezen voor hij/zij naar het stemhokje gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En zo is het, het gaat hier over kinderen!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zooh...dit is duidelijke taal! Ik heb het filmpje doorgestuurd aan mijn hyvesvrienden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Uhhhh kunnen jullie niet gewoon de politiek ingaan, dan zou het in ieder geval eerlijk gaan !
    IEDEREEN moet dit zien hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Elmira, leerkracht ZMLK moeder van Fien met down2 maart 2011 om 10:21

    Zo, dat is duidelijk idd. Goed gedaan "baas".
    Ik ga het filmpje ook even doorsturen, hopelijk gaat men dan op de goede partijen stemmen vandaag! Ik ben heel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. het is vandaag uur van de waarheid, ik hoop dat de mensen vandaag met gezonde verstand stemmen en aan de toekomst denken van iedereen vooral van onze kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waarom is het filmpje verwijderd?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Filmpje was even weg omdat platenmaatschappijen bezwaar maakten tegen het gebruik van de muziek van Michael .... . Filmpje kan nu weer naar hartelust bekeken worden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Er staat nu eigen muziek op, en dat mag wel Thriller paste goed maar mocht niet. ik heb ook een sufferd van de PVV toegevoegd, wat een onbestaanbare eikel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een duidelijk verhaal! Wanneer komt nou het moment dat er een politicus van VVD/CDA/PVV wakker wordt van dit verhaal en zijn collega's duidelijk maakt dat ze echt een grote fout maken....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goed filmpje V.BAAS !!
    Geniet je overigens ook nog een beetje van je vakantie?
    Kan zomaar je laatste zijn als ze die ook afschaffen...tijd is geld, nietwaar?!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De verbijsterde baas is ook een gewonde baas. Ik ben de tweede dag omvergeskied door waarschijnlijk een duitser. het kan ook een fan van Ton met de bon ton of van de blonde viervoeter uit Venlo zijn geweest, maar ik zit met een gebroken sleutelbeen aan de kant, ook weer fijn

    BeantwoordenVerwijderen