donderdag 22 september 2011

Geen woorden voor Wilders

Heeft u gisteren nog de debatten gevolgd in de Tweede Kamer? Of heeft u, net als wij van wijzijnverbijsterd de samenvattingen gezien, stukjes debat en de commentaren?

Mij blijft maar 1 ding echt bij. Ik heb geen woorden voor Geert Wilders. En dan bedoel ik niet dat ik wil omschrijven wat voor een briljant politicus hij is, of dat ik er geen woorden voor heb hoe hij opkomt voor de zwakkeren in de samenleving.

Ik heb geen woorden om te omschrijven wat het beeld is wat er van die man na een dag als gisteren achterblijft.

Allereerst: "Wat is die blonde gedoogkabouter toch een ongelooflijk klein asociaal mannetje". vervolgens dacht ik " Wat is die Wilders toch een ongelooflijk zielig kereltje" maar het dekt het allemaal niet.
Het is natuurlijk onbestaanbaar wat die man daar staat te doen. Maar ik heb gewoon de woorden niet om hem te omschrijven.
Ik doe de komende dagen nog moeite, maar hulp wordt gewaardeerd.

Wat een verschrikkelijke asociale, vervelende, respectloze vent. Zo iets?

4 opmerkingen:

  1. Naast zijn onbeschrijvelijk a-sociale gedrag is de man helaas ook briljant. Ten eerste had iedereen in het nieuws het over hem en werden daar stukjes over uitgezonden. De aandacht ging dus helemaal niet naar de inhoud van het debat! En omdat hij uitvoerig iedereen schoffeerde en zo veelvuldig geinterrumpeerd werd bleef er "helaas" maar weinig tijd over voor de bezuinigingen waar de PVV voor staat. De PVV kiezer (de meesten met een IQ van een vaatdoek) zal denken: haha ze worden weer eens lekker aangepakt. En ziet niet welke bezuinigingen de PVV voorstaat en al helemaal niet dat die henzelf ook zullen treffen. Maar dat zal dan de schuld van het CDA en de VVD zijn...als ze dat doorkrijgen!
    Miek Platform Verontruste Ouders

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En terwijl alle kranten en media met Wilders bezig zijn, heeft ondertussen de Onderwijsraad een heel goed advies uitgebracht.............
    http://www.aob.nl/default.aspx?id=12&article=48263

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Uit de Volkskrant:
    "83 procent van de PVV-stemmers vond de uitspraken van Wilders kunnen, 77 procent vond dat de fatsoensnorm niet was overschreden." Mijns inziens zegt dit voldoende over het denkniveau van Henk en Ingrid: een kamerdebat als een aflevering van de Rijdende rechter waarbij een partij grof scheldend zijn gelijk wil behalen zonder enig benul van inhoud.

    Nog een ander citaat: "Ruim een derde, 37 procent, vindt dat Wilders moet stoppen met de gedoogconstructie. Maar als er nog meer geld naar Griekenland gaat, vindt liefst 55 procent dat de stekker uit dit kabinet moet." het is duidelijk waar Wilders mee bezig is. De immigratie/integratie is geen hot item meer, daar kan hij zijn stemmen niet meer mee behalen, de Grieken nu als zondebok wegzetten wel. Griekenland = de nieuwe Islam in de betoogtrant van onze Geert. En de kans is m.i. groot dat hij alsnog de stekker uit dit kabinet trekt want anders zou hij wel eens het momentum kwijt kunnen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mensen, denk eens na: Wilders staat niet alleen....omdat we tegenwoordig met zijn allen ons zo gedragen. Bekijk het soort reacties op willekeurige forums, YouTube, commentaren op nieuwsberichten: eveneens vol nutteloos gescheld met maar 1 doel: aandacht voor de commentator. Wees de verandering en reageer gewoon NIET, maar negeer en smeed plannen met hen die er wel toe doen en die wel tot constructieve oplossingen kunnen leiden! We vallen telkens opnieuw in dezelfde valkuil (kan er met ervaring van gisteravond bij andere gelegenheid van meepraten - even om te benadrukken dat ik ook geen heilige ben). Verandering begint met bewustzijn, niet met hersenloze commentaren volplempen op waar je ook maar bent op dat digitale moment.

    BeantwoordenVerwijderen