maandag 25 april 2011

Vakantie

In heel Nederland is het momenteel vakantietijd. Veel scholen zijn voor een of twee weken gesloten en ja, mensen in het onderwijs hebben dat dubbel en dwars verdiend.

Ook wij van wijzijnverbijsterd zullen, na drie maanden af en toe dag en nacht aan het werk te zijn geweest voor dit blog, de komende weken een stapje terug doen: op vakantie dus. De Verbijsterde Baas vanzelfsprekend in zijn tweede huis en Aag en Che gewoon in het tuintje thuis.

Natuurlijk blijven wij een vinger aan de pols houden en zo af en toe een bericht plaatsen. Ook zijn bijdragen van anderen van harte welkom, zoals altijd.

Alle collega's wensen wij fijne vakantiedagen en alle ouders vooral succes: bij schoolgaande kinderen slaat de verveling al vrij snel toe is onze ervaring.

En vergeet niet, ook al wordt voor even de frequentie wat lager, wij blijven nog steeds verbijsterd.

1 opmerking:

  1. Geniet vooral lekker van jullie welverdiende rust voor dit moment en laadt de batterijen maar weer flink op voor het tegenoffensief naar dit kabinet. Wij (als ouders en de zorg behoevende kinderen) hebben jullie inzet vreselijk hard nodig om ook andere ouders bewust te maken hoe het onderwijs voor ALLE kinderen eruit komt te zien.

    BeantwoordenVerwijderen