donderdag 17 maart 2011

Leren rekenen

Het is wel erg fijn dat wij van wijzijnverbijsterd zo aan het einde van weer een dag werken in het onderwijs nog even datgene kunnen doen waar we zo goed in zijn; we gaan even "overheaden" oftewel advies geven vanuit een van de functies die we in onze overhead hebben.
Als we Ton met de bon ton moeten geloven zit er heel veel vet in iedere schoolorganisatie, en kan er best wat (wat heet wat) vanaf.

Maar ach, vanuit de directie, interne begeleiding, ambulante begeleiding, remedial teaching, extravagante ondersteuning en waarschijnlijk nog een paar hebben we voor deze gelegenheid een nieuwe functie:
"de internbulantemedial teacher"

Onze internbulantemedial teacher heeft goed nieuws voor Ton met de bon ton, K4 Kathleen Ferrier, Machiel, met sik, natuurlijk en niet te vergeten: Minister Marja van Bijsterveldt.

Ton, K4, Machiel, Marja, ER IS NOG HOOP VOOR JULLIE!!!! En neem dan Fons ook gelijk mee.

Jullie moeten namelijk gewoon intensief gaan oefenen. Dat staat op de site van het ministerie. Jullie hebben het zelf uitgezocht, en dus is het zo.


Ik zal vast een som opgeven, dan kunnen jullie daarop gaan oefenen: 1200 miljoen - 300 miljoen = ..................... en dan moet je op de puntjes het goede antwoord opschrijven.

Dus beste allemaal: keep up the good work, blijf oefenen en dan kan je over een week de ECHTE en GOEDE cijfers presenteren. EN DAN KUNNEN DE BEZUINIGINGEN VAN TAFEL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten