dinsdag 15 februari 2011

Vanavond op de tv ....

Op dinsdag 15 februari heeft de EO een treffende reportage  uitgezonden waarin Kentalisscholen in regio Noord consequenties bezuinigingen voor het voetlicht brengen.

Zie hier de preview:



De gehele uitzending zien kan hier

O ja, het commentaar van de minister?

"Minister van Bijsterveldt wilde niet op onze uitzending reageren".

3 opmerkingen:

  1. Stel uw vraag in het laatste politieke debat
    »
    Deelnemers aan een eerdere editie van het NOS-slotdebat
    Foto: NOS Toegevoegd: dinsdag 8 feb 2011, 17:29

    De Provinciale Statenverkiezingen komen eraan! Op dinsdag 1 maart, een dag voor de verkiezingen, gaan kopstukken van de acht grootste fracties in de Tweede Kamer met elkaar in debat bij de NOS op Nederland 1.

    U kunt meebepalen waar het in het slotdebat over gaat. Stuur daarom úw vraag naar vraaghetpolitici@nos.nl. U maakt kans om de live-uitzending bij te wonen en daar zelf uw vraag te stellen.

    Wij verzoeken u vriendelijk om ook uw telefoonnummer te vermelden, uw leeftijd en of u politiek actief bent. Deze gegevens worden door de NOS vertrouwelijk behandeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb gekeken.
    Minister het spoor bijsterveldt wat is uw reactie? Geen commentaar....
    Nog te laf om een reactie te geven!

    Kom maar eens op onze school (vso cluster 2) kijken! Als deze plannen doorgaan dan kan onze school haar deuren (waarschijnlijk) sluiten...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vreselijk !
    Maar beste anoniem, het zal niet helpen hoor als ze op jullie school komt kijken. Ze is bij ons ook geweest om te kijken en ze was heel aardig en heel meegaand en erg lief tegen onze kindertjes. Ze vergat alleen om dezelfde lieve kindertjes te vertellen dat zij ze 's-middags tijdens de manifestatie weer net zo hard de grond in ging trappen door te verkondigen dat het "erg vervelend was, maar dat de bezuinigingen gewoon door moesten gaan"......
    Hoe hard kun je worden. Ik dacht nog....ze is zelf toch ook een moeder.....Maar zelfs het moederhart blijft onberoerd !

    BeantwoordenVerwijderen