zaterdag 11 februari 2012

Op naar de Arena


Voor onze leerlingen zetten wij van wijzijnverbijsterd zelfs onze principieelste principes aan de kant.
U moet weten dat wij van wijzijnverbijsterd allemaal "010" als "middle-name" hebben. Dat laten we natuurlijk nooit zo merken, maar soms kom je gewoon je tekortkomingen tegen, en dan moet je er wat mee.

Op 6 maart is de grote nationale actiedag van de bonden tegen de bezuinigingen op het passend onderwijs. De bijeenkomst wordt gehouden in de Amsterdam Arena. De bonden roepen iedereen op om hiernaartoe te komen en dat doen wij hierbij ook.

Vorig jaar in Nieuwegein waren er duizenden, dat was aardig. Vorige week in Den Haag was ook leuk, maar op 6 maart moet het onvergetelijk en spectaculair worden. We willen natuurlijk de grootste onderwijsdemonstratie uit de geschiedenis. Die 020-bak, sorry, de Amsterdam-Arena, moet VOL. En wij zullen daar natuurlijk ook zijn. Over 15 jaar zullen de collega's die dan in het onderwijs werken zeggen: "waar was U op 6 maart 2012?" en dan zullen wij zeggen:

"WIJ WAREN BIJ DE GROOTSTE ONDERWIJSDEMONSTRATIE OOIT, IN DE AMSTERDAM ARENA OP 6 MAART 2012"

ZORG DAT JE ER BIJ BENT. WE GAAN VOOR EEN UITVERKOCHT HUIS

Informatie op de websites van:
CNV-ONDERWIJS
AOB
AVS

5 opmerkingen:

  1. goed idee kwalitatief goed personeel met een beperking begint met goed onderwijs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gemengde gevoelens.....DE KUIP was beter geweest, daar wordt nogal eens wat gewonnen tegenwoordig! Maar vooruit, OP DE BARRICADE!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @yvonne: ik ook, alleen kan er in 020 een dak op, en dat kan er dan op 6 maart vanaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In elk geval ben ik als moeder ook van plan te komen! Nu maar hopen dat de treinen ook rijden, maar daar ga ik vanuit.
    AnnaPO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Is deze staking ook voor leerlingen?

    BeantwoordenVerwijderen